Roman na dar

Kvadratura zatvorenog kruga

ISBN: 978-953-49083-1-0
Stranica: 342
Format: A5

roman Kvadratura zatvorenog kruga

Poštovano čitateljstvo!

Klikom miša na ovaj link možete preuzeti kompletan roman Kvadratura zatvorenog kruga u pdf formatu. Isti zahtijevan i kompliciran postupak možete učiniti klikom na sliku prednje stranice tiskanog izdanja (lijevo) s jednakim ishodom. Eto, dobili ste koordinate; tko ne klikne - pizda!

Kako nikada nisam živio u iluziji da će mi se goli materijalni ulog u romane ikad vratiti, to više važi za trud, vrijeme i ljubav koje sam uložio u svoju pisanu građu. Slijedom logike koja se temelji na činjenici da nisam nikada pripadao ni jednom čoporu, što me u očima kultur-komesarijata (koji u svojim rukama drži i škare, i sukno) čini trinaestim prasetom; sama po sebi se nameće činjenica da trebam nešto i pokloniti, bez obzira na uloženu vrijednost.

Ovime ne želim pjevati laude svojoj velikodušnosti, jer nisam ništa više od prosječno zanesene budaletine. Pa ipak, to "zanašanje" kroz život me često guralo od nemila do nedraga, gacajući po blatu; no zato, kada pišem o pojedinim temama, nudim nesvakidašnje dojmove (često iz riznice osobnih iskustava), koja ne bih mogao kao prosječan mainstream pisac dok opisuje njemu nedokučive situacije.